2017. június 7., szerda

A Józan Babák Klub közleménye józsefvárosi játszóterek használatával kapcsolatban

A Józan Babák Klub programjait működtető civil szervezeteket (Józan Babák Egyesület, Magyar Emberi Jogvédő Központ Alapítvány) az elmúlt napokban több médium szerkesztősége, illetve politikai szervezet is megkereste azzal a céllal, hogy véleményezzék a Józsefvárosi Önkormányzat játszóterek használatára vonatkozó rendelettervezetét.

Erre tekintettel jelezzük, hogy fenti szervezetek képviselői nem nyilatkoznak, vagy foglalnak állást szerződéses partnerekhez kapcsolódó vitás ügyekben. Ilyen esetekben csak mediációt vállalhatnak. Mivel a Józsefvárosi Önkormányzattal szerződéses viszonyban állnak, ezért – e belső szabály értelmében – az önkormányzathoz kötődő ügyekben nem tesznek nyilatkozatot vagy nyilvánítanak véleményt.

Mint legutóbb 2016. február 7-én kiadott közleményünkben is írtuk (http://jozanbabakterhesgondozas.blogspot.hu/2016/02/kozlemeny.html), „a Józan Babák Klub egy sorstárssegítői kezdeményezésre és közreműködéssel létrejött szolgáltatás, és – a hasonló programokra általában is jellemző módon – nem vesz részt politikai vitákban”.

Mándi Bettina
Józan Babák Egyesület

Oberth József
Magyar Emberi Jogvédő Központ Alapítvány

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése